imorgonimorgonimorgon

snart är allt färdigpackad. inte ens en tredjedel av väskan är fylld, så jävla bra jag är på att packa. mindre saker dit, mer saker hem =) imorgon lyfter planet mot london. vi hörs på tisdag! puss.

jag&andrea.

jag och andrea har gjort ett jättefin pepparkakshus(kyrka). puss


you're so fucking special.

så himlans fin låt. karln 0:44 är ju helt galet snygg (nästan så jag dör), och älskar hur han spelar gitarr. titta så ska ni få se. puss.


radiohead.

jävla john, kom hit nu. jag saknar dig jättemycket. du är ett svin som aldrig dyker upp. jag behöver ju sömn. godnatt.


the english rose

ursäka mig, MEN PETER DOHERTY ÄR SÅ JÄVLA SNYGG. jag ska gifta mig med honom någon dag. puss


framtidsmardrömmar

jag var hos min SYO tidigare i veckan, och även fast hon inte sa det rakt ut så såg jag på henne vad hon egentligen ville säga: "det spelar ingen roll om du pluggar upp dina betyg på komvux eller låter de vara så bedrövliga de redan är, för det är ändå redan kört för dig."
oj, min framtid ser ju jävligt ljus ut. jag kommer jobba kvar på MRC, flytta till rimbo, skaffa fem ungar i en liten trea och ha en tjock arbetslös man som bara sitter och dricker öl i soffan. tack för det SYOn. tack som fan.

!!!!

så. jävla. GRYM. och. så. jävla. SNYGG.


vet inte. tjarrå

idag har jag jobbat, gah. sen kom andreas hit med fika! sen när han gick fick jag typ feber, tack för den andreas. snart ska jag ner till stationen för att ta bussen mot stockholm med andrea, flisan och sara. jag vill inte att det ska sluta på sjukhuset som förra gången jag var på strand, okej? bra, inga converse alltså. puss.


I Blame Coco

I Blame Coco ikväll! jag hoppas över hela mitt hjärta att hon spelar den här låten! Här är en liten tragisk video som Peter Doherty har gjort till Kate Moss.


EMOEMOEMO.

mått piss idag. så jävla dåligt. inte sådär sjuk. utan ståntdär annat, ni vet. när man lugnar sig själv med djupa andetag för att försöka undgå att öronen ska tjuta, ögonen ska svarta och man faller hård ner i marken. eller när man måste stanna upp för att hjärtat flippar ut. jag har mått förjävligt helt enkelt. men nu ska jag typ sova. godnatt.

kungen av kungsan? det är jag.

tjena, jag vill åka till fjällen o åka snowboard, dricka varm choklad, dricka jäger, dricka öl och sitta framför en brasa. och om någon har lust att laga min bindning till min snowboard så vore det underbart. hör av dig! puss.

ser ni mig? jag är typ blekast av alla. det är fint. eeeheh.


romantik och skit.


cheating on you.

fick världens bästa sms från andreas idag: "cup of tea and some cigarettes?" vem kan tack nej till det? så nu ska jag kila hem till honom. vi hörs, puss.


love & music.

tatuering? jag vill ha detttt nuu. puss.


vi två är saknade till havs.

midsommar 2010. bättre sent än aldrig.


arvikafestivalen 2010.


det kommer bara leda till något ont.

varför lyssnar jag på låtar som bara vill få mig att skrika, spy och gråta? jag vet inte.


vackra väggar.

nu har jag inte en enda plats kvar på mina sex väggar i mitt rum. men titta så fint det har blivit!

 

Markus Krunegård

Peter Doherty och Bob Dylan

The Libertines, The Beatles och David Bowie

en novell av Håkan Hellström från 1991

nu fattas bara Kent. puss.


Nov. 17, 2010

idag har jag varit på ikea i uppsala med mamma. vaknade klockan sju imorse, och jag är ledig.. dock somnade jag rätt tidigt igår, andreas ringde mig klockan elva igårkväll; "ja, jag tänkte att du kanske ska låsa dörren efter mig. du somnade ju, jag såg klart hela filmen, sen gick jag". att jag alltid somnar, jag är så himlans roligt sällskap.


jag ber till gudarna.


2 steg från paradise.

just nu; sofia, tequila, öl och håkan hellström. är inte ett dugg avis på vincent och resten som ser håkan live på hovet just nu, ne inte alls. puss.

de e luuuunch.

just nu; öl, chips och stockholmsnatt. så jävla bra film det är. puss.

c,'')

vilken dag! jag har farit runt bland olika butiker och gjort en massa olika saker hela dagen. skönt att jag flyr till stockholm imorgon tills på söndag, dock jobbar jag hela helgen, så jag ska mest bara ta det lugnt. men på lördag kommer kanske sofia och håller mig sällskap =) nu måste jag packa saker! och få tag på ante. puss.

Nov. 10, 2010

god dag. jag undrar vad som händer med mina vänner nuförtiden. i lördags sågade ante av sig fingertoppen och igår voltade elin med bilen, uschuschusch. hoppas oturen vänder snart, för det här är inge kul. puss.


uäk.

stötte på den här artikeln idag igen. fyfan va pinsamt säger jag bara. dö.


håkan på väggen och beatles på tröjan.

idag vaknade jag upp och kände mig fullt återhämtad sen i lördags, riktigt skönt. så jag gick till gymmet, sen till skolan och pluggade matte och engelska, och nu sitter jag här. funderar på att ta mig ner till u-huset för att kolla på en akustisk spelning med shotgun crackers senare, men vi får se. puss.


det är så jag säger det.

är så trött. på att gå upp så tidigt på morgonen. att ha tusen läxor. att inte vilja ha någon annan mat förutom gröt. att inte hitta i charken på liljeholmen. att ha stökigt rum(äckligt). att inte ha nåt vill-ha-begär. att gå och lägga mig klockan åtta på kvällen.

det enda positiva som har hänt mig idag var när jag gick upp klockan fem i morse och såg att någon tycker jag är söt, tack. =)

nästa gång lovar jag att skriva ett glatt inlägg. puss


river en vacker dröm.

det händer absolut ingenting i mitt liv just nu. egentligen borde jag plugga och städa, men jag sitter mest och väntar. vet dock inte på vad. london kanske? kanske tills skolan börjar så jag kan sluta? kanske sitter och väntar på våren? kanske tills mitt liv börjar? kanske tills jag träffar kärleken? jag har ingen aning.


RSS 2.0