då kommer jag inte på nåt

tja, nu drar vi två ut. puss


internetshopping för hela slanten.

idag har jag beställt skor från halens;

och.. och.. och.. wait for it..

NME icons; the libertines! iih, ge mig tidningen nuuu


magazine

snällasnällasnälla, någon som älskar mig kan väl beställa den här tidningen till mig? jag skulle dö av lycka då. fast iofs, hundra kronor är det nästan värt. jag tror jag slår till!


världens snuskigaste man

igår var jag och ett flertal andra till gröna lund och såg kristian anttila, det var sjukt bra! också denna gången hängde vi med johan palm. och bandet bad hairday som var sjukt kramgoa, de blev jätteglada när jag och vincent berömde dem för deras spelning när de var förband till peter doherty. jag blev också glad när de gav oss lite kändisskvaller om ett band jag älskar.


kärlek slutar alltid med bråk.


love parade

usch, vad hemskt det är. när jag läste om love parade festivalen idag var det nära att jag började gråta. vad för svin gör sånt? säljer 1 miljon biljetter till en festival som max tar in 500 000 personer. såklart att det blir kaos. och vem har en 500 meter lång tunnel in till ett festivalområdet? jag hade fått panik om jag stod i tunneln som man var tvungen att gå igenom för att komma in på festivalområdet. personer som både ska in och ut från festivalområdet. usch. tänk att inte kunna röra sig och se folk som trampas eller kläms ihjäl och folk som försöker fly därifrån men ramlar ner från väggarna, och när det börjar bli svårt att andas. tänk att ha flera hundra tusen personer på ena sidan som försöker trycka sig in på festivalområdet och flera hundra tusen andra som försöker ta sig därifrån. de flesta lär ju inte ha varit särskilt nyktra heller. fyfan vad hemskt. helvete vad arg jag är, bara för att tjäna så mycket pengar som möjligt.

jag mår illa.

den tjugoförsta.

såhär har min dag sett ut idag efter jobbet, i alle fall tills jag somnade: en kopp te och david bowie på LP.


arvika

i söndags kom jag hem från arvikafestivalen, det var bland det roligaste jag varit med om. jag skjutsade markus krunegård med hans band i den finaste bilen från scenen till hotellet. jag shoppade sjukt billiga cheap monday jeans. jag blev bjuden på efterfest av ett band vid namn combichrist, så jag var upp en sväng på deras hotellrum. jag stod längst fram på babshambles och såg peter doherty sitta på scenen en kvart. allt var bara så jävla roligt. att åka själv på festival var inte så tråkigt som jag trodde, nästan tvärtom. jag vill tillbaks. nu är frågan; vad ska jag med 140 bilder till på babyshambles?


direkt från arvikafestivalen

sitter just nu på kontoret på arvikafestivalen, imorgon går bussen hem. det har varit grymt, så jävla grymt. puss

it's the shambles, baby!

babyshambles, vi ses på lördag vettja. för imorgon åker jag till arvikafestivalen!


högre än solen och munspelsdåren.

gårdagen var helt underbar! den började med att jag, andreas och elin åkte o handlade lite picknick och tog oss ut med min roddbåt. där låg vi och solade, myste och smsade kristian i flera timmar. sen tog vi oss hem till mig och badade. vid sjutiden åkte vi med flera hem till andrea för lite grillning och sånt, efter det blev det trädgårn och en massa tråkiga lekar. sen gick jag, elin, sara, andrea och felicia till havspiren, men där kom vi inte in. så istället fick vi skjuts upp till statoil, i en litenliten bil. i den bilen tryckte vi in oss åtta personer. på statoil käkade vi korv och jag träffade walle, som va så snäll och gick med mig hem innan han skulle till en fest. underbara dag.


peter fucking doherty

det händer bara inte! förra året innan peace and love åkte peter doherty fast för rattfylla men dök upp, och i vintras dök han aldrig upp på spelningen för att han hade varit stökig och blivit tagen av polisen. nu, innan arvika, ligger karln på sjukhus. vet dock inte vad som har hänt, hoppas han mår bra och inte dör i alle fall! men skulle fan inte förvåna mig om han ställer in arvikaspelningen.


varje gång du möter min blick


P&L

igår kom jag hem från peace and love. fyfan vilken rolig och äcklig vecka jag har haft där! hultan är inställd, vet inte riktigt om jag är lycklig eller gråtfärdig över det. jag hade aldrig orkat en vecka till. här är vi i alle fall;


RSS 2.0