Dec. 26, 2010

jag och angelica va ute och tog en promenad idag. kärleksudden, borgmästarholmen, parken, stan och en sväng in på flygis. och vi hittade några bortglömda båtar;


god jul

julafton va mysigt, och sjuk. min släkt är förjävla skön, inte pryda för fem öre. "vem vill inte snorkla en linje?" - farfar. "har ni inge bättre på tv? har ni ingen porr?!" - morfar. "så kom han fram till mig och sa på sitt bögspråk..." -farfar. haha, jag dog av skratt av dessa samtalsämnen.
min kusin kom hit idag och firade istället. här ser ni honom som en medlem i the beatles, hihi:


don't aim too high

titta så fin. och titta vilket snygg kille som är med (hihi). bra jobbat vincent =) riktigt fin låt är det också!


High Heels.

såhär ser man ut om man dansar till Mando Diao. snart drar jag och hänger med Andreas, det gillar jag. puss.purr o,o

idag efter jobbet åkte jag ner till sjukhuset för att hålla min mamma sällskap på akuten, ser ni hur mycket hon lider? hahah. (nej, hon lider inte. det va bara ett litet bus som vi gjorde)


bönderna och prinsessan

är det bara jag som vill kolla på bönderna och prinsessan? ne, skulle inte tro det. därför tycker jag att jag och mina kära vänner tar och ser den någon dag. och sen tycker jag att vi spelar in en ny film, japps. puss.


please please please, let me get what I want.

just nu vill jag att syrran ska komma hem från malmö, jag vill också att julafton ska komma, jag vill också att juldagen ska komma och jag verkar vara den enda som inte ska ut o dansa, jag vill ha nyår, jag vill ha någon att pussa på tolvslaget, jag vill ha 2011, jag vill ha kärlek, jag vill ha ett nytt liv, jag vill ha en biljett härifrån. puss.


det är såhär det är.

Mitt liv känns fantastiskt just nu. eller? Absolut inte. Har gått och blivit så jävla deprimerad, inte hört av mig till någon på hela veckan, är bara trött, får ångest över ingenting och har gråten i halsen hela tiden. Haha. Men seriöst. Jag klarar inte av Norrtälje längre, jag dör fanimej här. Jag vill tillbaks till London. Och när man väl hittar en bra kille, nej då går allt åt helvete. Han bad mig stanna men jag gick, och han kommer inte vara kvar när jag kommer tillbaks.
Nyår kommer nog iaf bli bra, och sen kommer det förhoppningsvis rulla på så. Göteborg i januari för BB, Malmö i februari med Vincent för att se Håkan Hellström och i mars åker vi till London. Jag är så jäkla nervös över flytten till dit. Tänk om jag inte klarar av det när jag väl sitter och väntar på planet mot England? Det blir nog bra, måste bara vänta ett tag med att boka flygbiljetterna, klarar inte av det just nu. puss =)

different city

shotgun crackers nya video, med den finaste låten. åh.


9D1

gud va jag saknar roslags och 9D1. jag saknar robban, fager, selfa, daniel och matte. dock går jag och fager på matematik tillsammans, och jag o robban jobbar ju båda på flygis. daniel åker runt i sin oranga volvo. matte spelar väl wow och dricker sin jävla cola. selfa har jag ingen aning om. jag saknar erik ponti och våra bråk på jympan. jag saknar dess värre inte william hanhe (killen som sa jävla neger till en kille på island). och den jag hängde minst med på den tiden hänger jag mest med nu, walle. herregud, vilken klass vi var. jag vill tillbaks, bara för en liten stund.


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

håkan, jag är den fulaste flickan i världen, så ta mig till kärlek, ta mig till dans.

(nej, jag tycker inte att bilderna är speciellt fina. men jag orkar inte bry mig)


de va bara kids, men gifte sig ändå.

nu ska jag till skolan, för en mattelektion som börjar halv fyra. efter skolan ska jag åka in till stockholm för att gå på 50årsfest, jippi. hörs imöra. puss

(jag är glad egentligen, även fast det inte ser ut så på bilden, eeheh.)


OBS

den nya bilden som jag har som header är inte min, snodde den från google så att ni vet. så att ingen här tror att jag är nåt photoshopgeni eller nåt, för det är jag inte. puss.

war is over

här skulle jag egentligen lagt upp en bild på min t-shirt med Yoko och John, men fick inte till någon bra bild. så vi tar det en annan gång. puss.


söndag till söndag

de senaste sju dagarna har varit jävligt bra, ellerhur?


söndag, bloody söndag.

va händer igår egentligen? har aldrig varit med om värre. shotgun crackers spelade på mobergs, och jocke drog fram mig längst fram. helt galet va det, ramlade ner på golvet tre gånger, blev så klämd mot stängslet att jag fick blåmärken på knäna, och har skärsår i händerna. herregud. sen blev jag skallad av en tjej på näsan, dock inte med mening.

kvällen började i alle fall hemma hos mig med andreas, senare drog vi vidare till flisan där vi gjorde en massa bus. efter mobergs drog vi dit igen och käkade "julbord". gott.

och grattis till åskfödd som vann igår.

puss.


du&jag.


lots and lots of songs.

idag har jag ätit soppa, lyssnat på min nya lp-skiva (jättejättebra) och tvättat mina kläder. nu ska jag kila ner på stan och handla julklappar till systrarna och till bebisen. puss.


don't leave me high and don't leave me dry.


london, albion.

jag är hemma från london. herregud, det har varit underbart. jag vill tillbaks, till camden, till hostelbaren, till det extremt stökiga huset som jag blev inbjuden till där jag fick dricka rövin, lyssna på en massa lpskivor och fick sova på den smutsiga madrassen eftersom det inte fanns någon säng. jag vill tillbaks och träffa alla jag har träffat, men ingen kommer vara kvar när jag åker dit igen. jag och vincent ska boka flygbiljett snart, en enkeltbiljett. puss.


london baby.

det ar kallt i london, men jag trivs. jag stannar har. puss.

RSS 2.0