dagens facelook


Glad påsk

Har haft påskmiddag med min kära släkt idag, över skype. Mycket trevligt. Ser ni också hur cool bebisen är i solbrillorna? Hihi.
Själv käkade jag sill, ägg med kaviar och knäckemacka med ost, allt köpt på IKEA. Sen har jag fått påskgodis på posten av mami också. MUMS.
Glad påsk på er.

April 18, 2011

I lördags så drog jag till Shoreditch med Hilda, vi träffade Rob, Kris och deras vän Camilla. Det började med att vi förfestade vid ett "bord" under en bro. Sen gick vi vidare till två olika krogar, dock va båda jättepackade med folk. När krogen stängde började de dela ut plastglas, jag och Hilda fattade ingenting. Men för de som inte druckit upp får ta med sig sin öl hem. Älskar England. Jag, Hilda och Rob köpte iaf en flaska vin och satte oss i en lite park för att dricka upp den. Vi tre blev lagom dragna. Vägen hem gick sisådär, gick till fel tunnelbanetation, Rob ramlade ner från sätet i bussen och han plockade blommor åt oss. Det var mysigt. När vi kom hem visade jag Rob hur man använder en osthyvel (eftersom de inte har det i England).

Igår skulle jag och Hilda till Camden för att se Wolfman. Ingen av oss orkade egentligen, men vi drog dit ändå. Tredje gången gillt på en vecka. Vi gick vilse i Camden, eftersom ingen av oss hade kollat upp vart det låg ordentligt. Så efter 45 min gav vi upp och försökte hitta till bussen. Då såklart hittar vi rätt gatan. Men Wolfman hade redan spelat och krogen började stänga redan. Men dock va ursnygga Drew där (bassisten i Babyshambles) och besväret va värt det.
Puss.


April 16, 2011

Idag är det lördag, vi har ingen speciell sång på lördagar. Men lördag betyder marknad, så snart ska jag ta mig ner till Portobello Road och kolla på massa fint second hand. Här får ni också några fina bilder på mig. Pyss.


WOOOLFMAN

Igår gick jag och Hilda vår dagliga promenad, den här gången till Abbey Road. De hade dock målat över det mesta, men lite text på muren fanns det kvar.
På kvällen drog vi till Camden för att se Wolfman, dock gick han aldrig upp på scenen även fast Kaiser försökte få upp honom. Istället däckade han typ på mig, hehe. Puss.

Friday

Idag är det fredag. Varje fredag spelas den här låten på hög nivå i lägenheten. Fun fun fun fun. Puss.

down in albion.


Piccadilly boy

I lördags var jag och Hilda till en R&B-klubb precis vid Piccadilly för att träffa Saffron och Kaiser. Jag klädde upp mig så punkrockigt som möjligt, ehe. Men stället var coolt, det var inrätt som en regnskog. Dock var det fel sorts musik. När allt hade stängt forsatte festen runt en trumpetspelande kille mitt på Piccadilly:
I Söndags tog jag och Hilda bussen till Camden för att, ja.. Jag vet inte. Vi hamnade iaf på The Camden Head och tog en öl. Saffron ringde och sa att Peter Doherty skulle ut i Camden ikväll till en grön bar. En grön bar? Lätt att hitta. Så vi gick och käkade kinamat vid vattnet istället:
Puss.

April 9, 2011

Idag var jag och Justina ner på Portobello Road och kollade på lite grejer, skulle hitta en hatt med hittade bara en kappa för £5. Vilket fynd! Sen tog vi bussen till en svensk matvarubutik och köpte lösgodis (!!!).
Gårdagen var konstig. Jag och Hilda mötte upp en tjej vi träffade på Peter Doherty. Vi drog till Camden och tog några öl, senare kom Kaiser (killen som vi träffade på Peter Doherty, samt Peters chaufför och vän) och hans kompis dit. Vi försökte senare ta oss till Catch, vilket vi aldrig hittade! Så mestadels så åkte vi bara runtruntrunt i London tills vi tillslut hamnade hemma hos Saffron. Vid 6tiden kom vi hem igen. Ehe.
Kaiser har också lovat mig att Peter Doherty ska skriva en lapp till mig där det står "If you've lost your faith in love and music, oh the end won't be long". Jag hoppas att han håller vad han lovar. iih. Puss.

Primrose Hill

Idag har jag och mina lägenhetskompisar varit till Primrose Hill i Camden och suttit i den härliga solen och druckit Strongbow. Utsikten kan man ju heller inte klaga över. Gah, jag älskar London. Puss.

April 7, 2011

Åh, detta är från igår. Det var så bra, så himlans jävla bra. DÖR. Hela kvällen igår var helt sjuk;
1. Peter springer upp på scenen precis där jag står, så jag hinner ge honom en liten klapp på ryggen.
2. Efter spelningen träffade jag Wolfman och hängde med honom ett litet tag. Han va så snäll, men ack så sliten.
3. Jag och Hilda träffar en annan tjej och vi sitter utanför och väntar på Peter, men han kom aldrig. Så vi frågade Peters chaufförer vart han va, och han hade redan dragit hem.
4. Chaufförerna frågar om vi vill hänga i deras bil ett tag, så där sitter vi, snackar om Peter samtidigt som de smsar med honom och frågar om vi får komma på fest.
5. Peter ville ha en bild på oss, utan tröja. Ehe.
6. Vi drar till en krog där hela Peters crew är + Peaches Geldof.
7. Vi sätter oss i bilen och ska skjutsa Peaches till Peter. Dock va de tvugna att lämna av oss, eftersom hans adress är hemlig.
8. Innan vi kliver ur så bestämmer vi fem att vi ska starta ett band, och bli bättre än Babyshambles.
Vilken kväll. Puss.

April 6, 2011

Igår tog jag mig till Brick Lane och kollade på när Rob och resten av The Murder Act spelade. De va riktigt grymma. Efter spelningen så drog vi vidare och dansade till hemsk musik, men det var riktigt kul ändå. En av de bästa kvällarna i London hittills. Kvällen slutade med att jag och Rob drog hem till hans kompis och somnade. (eftersom jag bor på den ocoola sidan så sover jag borta mer än hemma typ.)
Snart ska jag och Hilda dra till Camden och köa inför Peter Doherty ikväll. IIH. Puss.

April 5, 2011

Idag har jag och Hilda gått runt och sökt jobb. Det gick sisådär. Vi gick från Oxford Street till Picadilly, därifrån till Big Ben. Sen gick vi längst floden och senare kom vi upp vid Covent Garden och tillbaks till Oxford Street. Jag hittade också fina böcker inne på HMV. Hihi. Ikväll ska jag ta mig till andra sidan stan för att kolla på The Murder Act, har sett fram emot det länge nuuu. Och imorgon ska det tydligen vara 19grader och solsken. Puss

Löndönbilder

Jag ska bli bättre på att ta med mig kameran. Gah. Det här är ju katastrof. Puss


RSS 2.0