BD

I went to a dance, but I didn't get any friends. makes me all sad inside. but I'm Luke Skywalker, you bet I am!


skeppare

titta vilken fin skepparmössa jag fick av min mamma idag!


tea in gincups.

jag har kommit in i en teperido, det gör jag alltid på sommaren. men vad jag älskar de fina sakerna som står på lappen till tepåsarna!


Ge mig?

den här målningen vill jag ha! jag ska dock inte säga vad den rödbruna färgen är och vem det är som har målat den.. heheh. ni kan ju kanske gissa.


från där jag ropar

jag, theo, isa och vincent åkte till gröna lund igår för att se hästpojken, som var en sjukt bra! sen drack vi öl med kändisar, bland annat johan palm. iih.


today, tomorrow and forever.

det här jävla sommarlovet är så jävla dött. tur att jag och markusgänget ska in och se hästpojken imorgon. och efter på söndag blir det inte dött, utan alldeles underbart. iih, vad jag längtar till sena sommarkvällar fulla med livemusik! det är det bästa jag vet.


oh, bloody sunday.


simonsimonsimon


summer 2010

gaah, jag behöver pengar till tågbiljetter!


Jag är prinsessan av peking.


folkfest

jag kan inte låta bli att tycka att viktoria och daniel är söta tillsammans, jag vill också vara söt med någon ju.


hästpojken hjärta bengt frithiofsson

hästpojken live på lundakarnevalen;


titta vad jag hitta!

i min systers garderob. den dansar jag just nu runt i i mitt rum, har dock inte fått min systers godkännande att få låna den än, men det kommer nog! skulle ha gått ut med carro och angelica, men det blev tråkigt nog inte av ;( är dock sugen på att gå ut idag, nykter faktiskt! någon som vill gå ut med meggg?


LUND

lite bilder ifrån lundakarnevalen, bättre sent än aldrig.


studententjaffs.

i torsdags tog elin studenten, så då var jag där för att fira!


arbetslös.

här kommer äntligen lite bilder från min student!


festivalsommar

jobba på peace and love inom bevakning? jajjemensan.
jobba på arvika inom artisttransport? (kanske får skjutsa babyshambles!) kanske.
jobba på hultan inom infrastruktur? jajo, jag tror det.
herregud.

ih.

hej, imorgon tar jag studenten. puss.

cheap wednesday

onsdagskvällen började hemma hos jompa, med fifaspelande och rosévin, ja i alle fall för min del, resten drack öl. sen gick vi vidare till henke, där vi drack ännu mer och lyssnade på musik. vid tio tog vi oss ner till trädgårn och ja, där va det väl som vanligt.

 


fotboll!

idag hade ekonomi fotbollstunering. i finalen stod det mellan SPE07A och SPE08A. efter väldigt många straffar vann 08A, vilket var jävligt synd. att kolla på fotboll är inte bra för halsen eller psyket.

bild lånad av vanessa


fiskelycka

jag, andrea, malin och sofia va ute och röck strömming idag! fiskelycka;


adam vs. danny

adam ficek har lämnat babyshambles, och blivit ersatt med danny goffey. fan då, jag gillade ju adam. han va så snäll mot oss dödliga. dock så kommenterade han på twitter NMEs artikel om hans avhopp med "really? oh please..". så jag håller tummarna om att det är falska rykten! men danny goffey verkar helt okej han med;


7 juni.

hihi, ett samtal mellan mig och farmor;

- madde, vilka fina shorts du har.

- va?

- ja, vilka fina shorts du har!

- va, vad säger du?

- ja, dina shorts är fina.

- hum, va? tack.. men.. menar du verkligen det där?

- haha, nej! gick du på den lätta?

- nej..

 


söndagsmys

jag och jessica åkte till rimbo idag för att kolla lite på shotgun crackers, mysigt.

'


dopfest på vätö;


mottagning och sånt.

igår var jag på walles studentmottagning, dock glömde jag min kamera så jag fick inga bilder. kvällen började hemma hos carro där vi drack ett glas rött vin, sen efter ett stopp på konsum så kom vi hem till walle. där var det mat, snack om protein, mycket alkohol och väldigt trevligt folk! vid någon tid gick jag och carro hem till henne igen, och på vägen dit blev det ett stopp i en bil? fråga mig inte. jag och carro kom till slut ner till parken där vi träffade kim, för att sedan gå till trädgårn. men på vägen dit va det en person i en bil som frågade var twin club låg, och eftersom han inte kunde svenska eller engelska hoppade jag och carro in i bilen och visade honom vägen. stackars kille, han förstod ingenting av vad vi sa. när vi visat honom skjutsade han tillbaks oss till trädgårn, där jag inte höll på att komma in? jävla vakter, de verkade rätt nya. där inne var det en tjej som höll på att vinka och le mot mig hela tiden, och jag fattade verkligen inte vem det var. tills emma kommer fram, då inser jag att det var hon. vi sitter och pratade gamla minnen och skrattade så man fick ont i magen. när de stängde gick vi hem. när jag efter många om och men och viloplatser kom jag hem låg jag i min säng och rabblade "snälla, jag vill inte vakna upp imorgon och må dåligt" om och om igen. och när jag vaknar upp mår jag hur bra som helst, inte ett dugg bakis! tack käre gud.

dress for success

en tjuvtitt på min studentklänning, eller rättare sagt oversizetröja. måste bara hitta skorna, och jag vet precis hur de ska se ut! vilket gör det så himlans jobbigt.


malin o jag.

jag var på trädgårn igår, och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. jag och malin satt och pratade om kärlek o allt sånt där, och så berättar jag att jag har fortfarande inte glömt en viss person. och så berättar hon att han har skaffat en flickvän och allt är jättebra med honom, och malin fattade inte att jag tyckte om honom så jag blir ju jätteledsen av att höra det, så jag drar med malin ut från trädgårn och gråter som en tok. vi står där utanför i minst 20 minuter och pratar o gråter över det där. då malin frågar; "när fick du känslor för honom egentligen? va det den gången vi var hemma hos andrea?". jag kollar på malin och inser att vi pratar inte ens om samma kille. så jag bryter ut i skratt och säger; "är det han du menar?!" och vi kunde inte sluta skratta. fyfan va kassa vi är, pratar om olika killar i 20 minuter och jag gråter över någon jävla kille som jag inte ens känner. hahah. jag kan inte sluta skratta åt det.

Juni 2009

sitter och läser min gamla blogg, speciellt de inläggen i juni 2009. det var den värsta men samtidigt den bästa månaden i mitt liv. det bästa va de här två timmarna under peace and love;

jag saknar dig! otroligt mycket. jag har inte träffat dig på fem månader nu älskling. ;(


jag är en blåval, jag kan ta dig härifrån.


03:42

jag har precis läst klart en hel hundrapoängskurs på mindre en vecka, oj vad bra jag är! tänk om man läste kursena så snabbt, då hade jag tagit studenten för flera flera år sedan!
just nu sitter jag och lyssnar på markus krunegård - natt efter natt, den passar rätt bra in just nu. jag kan verkligen inte sova.

RSS 2.0