ikväll; KENT!


klubb, klubb, klubb och jag börjar bli jättefull


the people

Who'd want to be the men of the people when there is people like you?


Jag dricker därför att!

Idag ska jag inte supa mig snygg, för det tycker jag att jag är ändå. Utan jag ska dricka mig så himlans full att jag inte skäms över att gå ut själv. För att alla är så tråkiga.


Oasis; det bästa just nu!


stop crying your heart out

Jag har hört att man inte blir kär lika lätt om man kolla på många kärleksfilmer.

En kärleksfilm om dagen är bra för hjärtat.


dagens dagensIdag har jag kollat på Brit Awards, ätit semlor med farmor o farfar, fixat med en tatuering, spöat mamma i Betapet och fnissat åt när Peter Doherty rappar. Och nu vet jag inte vad jag ska göra, funderar på att kolla på Schulman Show och kanske träna lite. Sen blir det nog melodifestivalen! mer än så orkar jag nog inte göra idag. puss

Uppdatering: Kvällen blev inte så lugn.. Jag gick hem till Isabelle där Andreas, Emma och Sarah var. Vi kollade på melodifestivalen och spelade spel. Sen drog jag och Andreas hem till mig, groggade lite och vi gick ner till trädgårn. Sjukt ovärt för det var jätteiskallt ute.

Welcome to NME Awards 2010

and the winner of the best opening track is.. Delivery!

 

hihih

 konsert imorgon? jag kan inte bestämma mig!


alla hjärtans dag

George Clooney, Peter Doherty eller Johnny Depp dök aldrig upp igår.. Satt istället dejtade jag Isabelle och Andreas, vi hyrde en kärleksfilm och käkade geléhjärtan.I lördags;

natten till lördagen sov vincent och elin här, när de hade dragit hem låg jag däckad i sängen tills sofia och elias kom och förkrökade. när de drog vidare så kom elin och andrea med en massa frukt! senare kom andreas också och vi kollade på melodifestivalen. sen när det bara var jag och andreas kvar så gick vi en promenad. vilken bra dag!


I fredags;

 


Nu drar jag och tvillingarna Dynewall ut!


Jag super mig själv snygg

Okej, det verkar vara omöjligt för mig att hitta nåt snyggt jag kan ha på mig ikväll. Har testat hela garderoben känner jag. Och varje gång jag gått upp till mamma och pappa och frågat; "kan jag ha det här i kväll?" har de suttit tysta en lång stund och svarat; "det där är för kallt!" "det där ser konstigt ut" och "ska det verkligen sitta sådär?". Så jag ger upp. Sen gick jag förbi mitt rosévin och fick det smarta tanken "kan man supa andra snygga så lär man kunna supa sig själv snygg" så ikväll kör jag fullt ut på det.


nio saker jag mår lite bättre av att tänka på;

1. Sommar
2. Alkohol
3. Roliga minnen
4. Musik
5. Mitt körkort, det enda jag har lyckats med här i livet..
6. Min säng
7. Mina klasskamrater
8. Skvaller
9. Mina framtidsdrömmar
och här har ni min min när jag tänker på allt det där;

nio saker jag mår lite sämre av att tänka på;

1. Kött och kyckling, framförallt kyckling.. Angelica, vet du varför?
2. Mina framtidsdrömmar
3. Skolan
4. Vissa personer, eller rätt många faktiskt
5. Studenten
6. Personer som befinner sig runt mig hela tiden, utan att jag eller de ens vet varför
7. Mina högtalare i mitt rum
8. Döden..
9. Kärleken och alla hjärtansdag
och här har ni min min när jag tänker på allt det där;
en månad sen idag, kan någon ta mig tillbaks? snällasnälla.


Madeleine hänger med!

Jag förstår inte den här grejen med att visa upp telefonens baksida på varje bild man tar, aja.. jag tar väl också kort på min telefons baksida för att hänga med lite. Såhär ser den ut;


D Ö D


Tre dejter på alla hjärtansdag.

Peter Doherty

Du får gärna vara nyduschad, lukta gott och inte vara sådär jättehög. Du ska bjuda på middag och vin hemma hos dig, framför en brasa med en massa tända ljus. Efter vi har ätit får du gärna dra fram guran och spela en låt som du har skrivit till mig. Sen kan vi gå en promenad mitt i natten och titta på stjärnorna.

 

Johnny Depp

Med ett litet flygplan ska vi flyga till din egna ö i Bahamas. Du ska ha tagit med dig picknick som vi äter på stranden till lunch. Resten av dagen går vi runt i djungeln tills det börjar bli mörkt. Då går vi tillbaks till stranden där några har ordnat ett bord med ljus på. När vi är mätta och belåtna tar vi oss ett kvällsdopp i månskenet.

 

George Clooney

Du bokat det finaste rummet åt mig på ett hotell, mitt på Manhattan. Klockan åtta hämtar en limousin upp mig utanför hotellet och tar mig till den finaste restaurangen i staden, där ska du sitta vid ett bord och väntar på mig. Hela kvällen dricker vi champagne och äter god mat. Sen åker vi limousine runt omkring på hela Manhattan och kollar ut på alla fina byggnader, tills vi hamnar vid mitt hotell där du säger godnatt och ger mig en alla hjärtansdagpersent; ett jättefint halsband.

 

Vilka drömdejter det blev! Vilken av dem skulle du välja?


Jag vill ner på stan för att köpa ringar och nagellack, men jag är pank.


Inspiration


jag vill att babyshambles ska släppa det dära albumet nu. cuckoo cuckoo.

creepy


Jävla oflyt hela tin.

Jag borde inte ha körkort. Igår körde jag fast med bilen två gånger. Första gången va ute på tomten, så att jag fick ringa efter pappa som fick komma och hjälpa mig. Andra gången var mitt i natten ute hos Andrea, så att Norrtelje Tidnings tidningsbud fick hjälpa mig. Herregud.

3Dbrillor

de flesta bloggare som har varit och kollat på avatar har tagit kort på sig själva med sina 3Dbrillor och skrivit; "gissa vilken film jag har varit och kollat på!".. ja, avatar då kanske? mina brillor är klurigare.. för gissa vilken tidning jag läser! dock inte med dem här på, men de kom med den tidiningen..


sushi och schlager


Granne med tjurar och en ko.

Som vissa av er kanske vet så håller mina kära föräldrar på att bygga sig ett hus, och de har startat en blogg om det. Det var iofs ett tag sedan, men jag har helt glömt bort att göra reklam för den! Så här kommer det; villagustavsson.blogg.se. Så gå nu in där och titta vad fint det blir!


Schlagerkväll ikväll


gissa vad som står i ugnen just nu? jojustprecis! för ikväll är det melodifestivalen!


a kiss can ruin a human life.

Om jag hade levt på 1800 talet hade jag nog varit smått kär i Oscar Wilde.

If one hears bad music it is one's duty to drown it by one's conversation.

bäst just nu; Arctic Monkeys


mina skodrömmarFör att jag har inte tagit studenten än


Såhär såg vi ut på kryssningen


Nej, aldrig igen.Är fortfarande helt slut efter kryssningen, somnade med kläder och arctic monkeys på hög volym igår när jag kom hem. Men skoldagen idag var bättre än väntat, trodde det skulle vara mer ångestladdat än det var, eftersom det var helt spår. Vet inte om jag ska skratta eller gråta..


RSS 2.0