lifta ner till malmö

snart sätter jag mig på bussen till stockholm med vincent. sen ska vi ta tåget ner till malmö där vi ska se håkan h imorgon. det kommer bli så bra, jävlar va bra det kommer bli. vi ska bo hos syrri, det blir också bra. sen vill jag gå på gayklubb och snacka melodifestivalen med folk (melodifestivalen är i malmö i helgen). och vincent ska ragga på fjortisar på konserten. han får säkert napp, vilket jag aldrig får när jag är med honom.. "du kan ju inte ragga på henne, hon är ju med sin pojkvän", så sa någon på P&L när jag gick brevid vincent. då blev jag arg. nu ska jag dansa vidare till håkan. puss.

with a little help from my friends

Min blogg är lite halvdö känner jag.. Jag har i alle fall sagt upp mig från jobbet nu, japp precis, jag ska till ju London. Dör lite (mycket) när jag tänker på det. Jag vill bara ta med mig mina LP-skivor och tavlor dit. Känns ju sisådär.
Men fram tills dess är det fullspäckat schema. Åker till Malmö på fredag med Vincent, vi ska se Håkan H. Helgen efter det åker jag ner till Göteborg och hälsar på Alexander igen, wihoo. Efter det är det bara jobbjobbjobb och skola, uäk. Puss

the only ones

igår va jag hemma hos isabelle med några vänner. vi blandade massa drinkar och dansade till musik. sen tog vi oss ner till havspiren, där det var.. ja. jag vet inte.. "vad är det här? ta mig härifrån!" va ungefär det jag sa när jag stod på dansgolvet. men jag träffade roligt folk, gamla vänner som man inte sett på flera månader. sen fick jag med mig en snygging hem också (uuh), vi skulle kolla på skräckis men mitt fem i tre-ragg somnade istället, eheh. jävla sofia. puss.


darkness

jag skrattar lite åt den här bilden, gör det ni med vettja. puss.


så fin, så sann.

Följer dig hem, tar den långa vägen så jag får känna mer av din lukt
En kort paus, utanför statoilmacken vi köper folköl 3,5
Det kommer bara leda till nåt ont, ändå
Det kommer bara leda till nåt ont, ändå

Jag är rädd, för du ser för bra ut i svart, svart lugg och blå anorak
Den där skogen, gör nånting med mig jag blir alldeles för ärlig, säger:
Kyss mig inte, det kommer bara leda till nåt ont, ändå
Det kommer bara leda till nåt ont, ändå

Det är kallt, du får låna min halsduk, du går så misstänkt nära mig
Du har missförstått, jag är inte värd det här jag har ingenting som du vill ha
Det kommer bara leda till nåt ont, ändå
Det kommer bara leda till nåt ont, ändå

Kyss mig inte det kommer bara leda till nåt ont ändå
Kyss mig inte det kommer bara leda till nåt ont ändå

Du kysste mig nyss det kommer bara leda till nåt ont

Feb. 6, 2011

gobblegobblegobble, vilken kväll det var igår. va så jävla kul på havspiren, riktigtriktigt roligt folk där! nä, jag vet inte. jag kom aldrig så långt, men jag hörde från mina vänner att det var kul. medan jag ligger död i sofias säng o äter ostbågar, dricker saft och kolla på film. kul att min kväll slutade före tio. men så kan det gå. puss.


bopidu

är så taggad på att flytta till london nuuu, iiih. om allt går enligt planera åker jag den 22:a mars. åh, vad jag längtar. kommer bli så jävla bra. puss!

melodifestivalen!

på lördag smäller det! dock vill mina vänner hellre festa än att kolla på melodifestivalen, men det kan jag nog stå ut med. tycker den här bilden är rätt skön på andrea annars. och jag visar upp våran tidning som vi hade skrivit till eurovision =) sjukt bra, har nog kvar den någonstans. heheh. vi är inte alls nördar. puss.


Help!

det här är min nya favoritplats i mitt rum;

 


bonnie and clyde


RSS 2.0