there is a light that never goes out.

and if a double-decker bus crashes into us. to die by your side is a heavenly way to die.


pop

i helgen var jag på popaganda, det var bra. första dagen var det belle and sebastian och robyn, och andra dagen hästpojken, shout out louds och hot chip. sen i söndags mötte jag upp elin, sofia och malin för att gå på tatueringsmässa och sen vidare till aik - göteborg. resultatet behöver vi inte tala om..

fick låna systers lägenhet i stockholm över helgen, och såhär såg hennes kök ut..;


(500) days.

har precis kollat på (500) days of summer, förstår inte varför jag skulle kolla på den igen. för nu har jag svullna ögon och så ont i hjärtat precis som sist. jag hatar att jag är thomas i den där filmen, gud vad jag hatar det. och att jag inte är summer. hade varit så mycket lättare om det var tvärtom. men jag har upplevt kärlek i alle fall, och det har ju inte du. puss.


småkär.

jag är nästan lite småkär i den här karln. han ser ut att lukta så gott och verkar så himlans romantisk, det är nog därför.

jag vill ha cimon.


full av krokodiler.

vilket jag var i lördags alltså. men nya tag i helgen, för på fredag är det robyn och på lördag är det hästpojken. ses.


mami&ourhouse.

det kommer bli bra det här! ellerhur?


don't fuckin tell me what to do

jag har ångest, över två saker. på onsdag ska jag träffa SYOn och diskutera mitt fjärde år, men som jag redan har listat ut är att jag redan är helt körd. mina betyg räcker inte långt och kommer inte göra det efter mitt fjärde år heller, det vill säga: jag kommer inte kunna plugga det jag vill plugga, speciellt inte utomlands.
andra grejen är att jag fyller nitton imorgon. det är ju jättekul tycker jag, absolut.. usch, nitton är en vidrig ålder och jag vill inte bli äldre. mitt liv springer ifrån mig. snart kommer jag fylla trettio år och inte gjort något att det jag vill med mitt liv. okej, jag kan fylla tjugo år, mest för systemet men efter det får det ta stopp. gud vad jag hatar att man måste fylla nitton för att fylla tjugo.

mina betyg och min ålder kväver mig.


papashambles♥babyshambles

titta vad som låg i min brevlåda idag?! jag älskar den, jag älskar the libertines.


when we made love you used to cry.

usch. jag är så trött. det enda jag gör om dagarna är jobba, sova, vänta på posten och dricka te. allt annat är för jobbigt. jag förstår inte varför jag sover så mycket, går och lägger mig klockan tio på kvällen och går upp halv sex, sen sover jag igen från ett till fyra på dagen. och från fyra till tio går jag bara runt som en zombi. jag orkar inte ens ta mig utanför dörren, förutom till brevlådan förstårs. nu måste det bli ändring!


özzzzzz

i lördags blev jag bjuden på mat, öl och en ståuppshow av mina systrar. showen var sjukt jävla rolig, höll på att dö av skrattkramp. det var en väldigt trevlig kväll!


down down down to the underground.

idag fick jag mina skor som jag hade beställt, de är sjukt snygga. puss.


en plats i solen.


RSS 2.0