London, vecka 1.

Har äntligen tid och ork för att blogga. Nu är det en vecka sedan jag flyttade till London, och herregud vad jag har gjort mycket. Första kvällen va jag och Vincent på en privatspelning på One Night Only, där hängde vi med Norges Kissie. Efter spelningen träffar vi en Norrtäljebo(vad är oddsen?). Vi hängde lite med henne och hennes kompis. Sen kom Rob, hans fru och en kompis till stället vi satt på. Det slutade med att jag och Vincent kom hem vid 6-tiden.
Vi sov bort hela tisdagen, men på kvällen gick vi ut och drack öl med de svenska tjejerna. På onsdagen gick vi upp och sökte jobbjobbjobb. På kvällen for jag till Daltson, drack Strongbow och såg några band spela. Riktigt mysigt. Dagen efter vaknar jag upp med de gifta paret och hela dagen ligger vi i sängen och segar, äter pizza och kolla på TV. I fredags va jag och Vincent ut o drack öl här i närheten. Sen drog jag och mötte Rob, och senare drog vi på efterkaka. I lördags åkte jag till Camden för att kika lite, hittade inte mycket. På kvällen drog jag till Daltson, meeen gissa vem som låg o sov inte svarade på sin mobil? Jo, Rob. Så jag drog till de svenska tjejerna och bara hängde där ett tag. Igår va jag och shoppade på Primark, tragiskt, jag vet. Sen mötte jag upp Rob, vi gick genom Camden och upp på en kulle där man ser ut över hela London typ. Sen gick vi genom parkerna. Det var mys. Senare drog vi hem och drack oss dyngraka. Just nu sitter jag och väntar på att Rob ska bli klar så vi kan dra ut och se något coolt. Och ja, jag har det bra här. Puss.

skypemiddag

äter middag med min syster. hihi. vilket ser godast ut? puss

här på sjömanskrogen

igår vare fest på sjömanskrogen, som nu stängt för säsongen. ingen aning om hur många vi var här, jag som inte trodde det skulle bli nåt alls. men ack så fel jag hade. det var riktigt roligt. lite ångest dock, som vanligt. men jag flyttar ju ändå till london imorgon, så det är ju lugnt. hehe. andreas och sofia har bott här hela helgen också, det har varit myyys. nu måste jag packa det sista, planet går vid 11-tiden imorgon. vi hörs när jag är i london. puss.

I fucking love you.


a hard day's night


helt värdelöst inlägg, egentligen. puss.

Imorgon jobbar jag min sista arbetsdag på MRC Sthlm. Thank god. Och på fredag går jag min sista dag på gymnasiet, tråkigt. Fick en lapp på posten igår också, fin va? Sen har jag satt lite botox i läpparna också, sooo-kissie-style. Sen har jag lite rock n' roll för mig själv också. Kommer sakna att göra rock n' roll-tecknet och säga "WOOHO" till min pappa. Får hitta någon annan att göra det till i London. Over and out.

har tråkigt. puss.

fin bild sofia tog på mig nyss, visst e jag söööt? heheh, jamen såhär ser jag ut när jag skypar. puss.

disorder

gobblegobblegobble. just nu sitter jag o äter tufoglass som jag mixat ihop med hallon och björnbär. muuums. idag har jag legat i sängen hela dagen, kollat på Sid & Nancy. känner mig som dem ibland. sen har jag städat mitt rum, eller bara zon 1 änsålänge. och igåår va det firmafest. blä, va dyng man blev. det bjöds i alle fall på slagsmål, otrohetsskandaler, pussar, dans, ålandstripp, buffé och så. helt okej. jag är nog en av dem få som inte har ångest idag. puss.

Mars 11, 2011

såhär spenderar jag min fredag. nejdå. jag har varit hemma hos ismael och.. rökt cigaretter? ja.. imorgon ska jag vara på flygis 04.45. kommer vara dödstrött. men efter jobbet är det firmafest på ålandsbåten. wiho.
idag fick jag också en dator av pappa, som jag kan ta med till london. tacktacktack. puss.


mitt år

I helgen va jag ner till Göteborg och hälsade på Alex, det va kul. Såg lite mer av Göteborg den här gången. Och det va solsken där, till skillnad från här. Mysigt.
Annars har jag bokat flygbiljett till London idag, den 21:a flyger jag mot Libertines-staden. Vi får vårat rum i Notting Hill samma dag. Jag och Vincent ska dela på ett litet rum (kommer seriöst dö) och vi ska dela lägenhet med tre andra personer. Det kommer bli braaa tror jag. Samma vecka jag kommer ner ska jag se Rob och hans band spela på någon krog, lalala. Längtar.

Här är jag med min bok som jag fick av tvillingarna Dynewall. P&K


Mr. Hellström

i helgen va jag och vincent ner till malmö för att se håkan. jag fick skaka hans hand och fick en ros, kanske för att jag stod längst fram och hoppade o skrek som en fjortis? jag vet inte, men kanske. ehehe. puss.


RSS 2.0