George C

jag såg en film med george clooney igår, vilket påminner mig om den där gången i skolan när jag sa till mina klasskamrater "när jag blir gammal, då ska min man se lika ung ut som george clooney när han också är 65 år". när jag sa det protesterade mina klasskamrater och sa att george clooney inte alls var 65 år, och googlade fram att han är 49 år. min drömgamlingman var inte längre en gamlingman, utan han var bara ynka 49 år. jag kommer aldrig glömma det ögonblicket då jag fick reda på det, vilket besvikelse. men han är fortfarande rätt snygg, fast han hade varit snyggare om han var 65 år.


eurovision song contest 2010

eurovision! igår var det eurovision! inga konstigheter.



för sofia har tagit studenten!

sofia tog studenten i fredags, så jag var där för att fira!


romantik och rysk champagne

i fredags satt jag och andreas o drack champagne i solbacka, uppklädda från topp till tå, jag med en blombuket i handen och ett chamapneglas i andra. romantiskt, ellerhur?


this is what you looking for tonight.


kärlek är ett brev

jag skrev precis ett brev, det är en uppgift i svenskan. visste inte vem eller vad jag skulle skiva om. det slutade med att det blev ett kärleksbrev till kärleken med en massa markus krunegårdcitat. frågan är om jag kan visa det här för min lärare, frågan är om jag vill att någon överhuvudtaget ska se brevet.

I stole no kisses, just some books and the odd cigarette

ojojoj, såhär mycket plugg som jag har gjort den här veckan har jag inte gjort i hela trean. fast det kanske man kan se på mina betyg också, heheho. fyfan vad jag är duktigt! pussss


the beatles

åh, så fin låt. ja, även fast Peter Doherty är hög som fan på scen så är den fin.


mother, am I good looking?


kär i markus k


malmölördag.

Karnevaltåg i Lund, pizza på Lilla Torg och fotboll & drinkar hemma hos Christine.


X2000, go fuck yourself.

i helgen har jag varit i malmö och hälsat på angelica. åkte ner i torsdags med tåg, som blev två jävla timmar försenat. när jag äntligen kom fram hade angelicas kompis johanna "halv åtta hos mig", så jag blev bjuden på trerättersmiddag och vin. på fredagen åkte vi in till lund på lundakarnevalen och kollade på hästpojken och drack väldigt mycket öl. på lördagen åkte vi in till lund igen för att kolla på tåget, vilket var sjukt roligt! sen åkte vi tillbaks till malmö och kollade på fotboll och sedan drog jag hem till philip och kollade på en massa avsnitt av how I meet your mother. när jag åkte hem på söndagen igen var tåget också två timmar försenat hem. vilket tur att jag har en massa markus krunegårdlåtar på min telefon, bästa tågmusiken någonsin. bilder från helgen återkommer jag med! puss.

Peace and Love 2010.

jag måste erkänna en sak, jag ska åka till peace and love iår. efter att jag har hånat och sagt att festivalen är ett skämt så är det rätt svårt att erkänna. jag hade dock inte dragit om jag inte fått gratis festivalpass efter att ha jobbat som funktionär där, hihi. peace out!


aik - åtvidaberg


skog

i torsdags var jag ute och orienterade i skogen när jag istället kunde ha varit på en konsert, på simon norrsveden. helt sjukt. 


picknickhatt.

igår va jag i stockholm med angelica, skulle köpa en studentklänning. men den jag hade spanat efter fanns ingenstans, inte heller linnet som jag tidigare bloggat om. så jag kom bara hem med picknickhatten som är på bilden här neranför och en tygpåse. nu ska familjen gustavsson fara ut på sjön o sooola i det härliga vädret! hejpåer.


madeleine just nu

usch vad jag är trött på att ha IG i en massa ämnen, på att vara arbetslös, på att vara pank, på att dagdrömma, på att inte orka träffa vänner, på att inte ha någon lust till att träna, på att aldrig orka vara glad, på att alltid vara trött, på att alltid vara stressad, på att alltid ha honom i huvudet, på att vara jag just nu.


Herr Hellström


det här är precis det jag har väntat på, eller nästan. jag vill helst gå på konsert utomhus en varm sommarkväll, det känns lite mer håkan. men men det kommer nog bli bra ändå, riktigt bra!

passion for fashion

hej. gud vad jag vill ha det här linnet, nu med detsamma. om det inte finns på fredag när jag och angelica ska till stockholm vet jag inte vad jag gör. så om någon hittar det, köp det till mig i så fall. tack så mycket. hejdå.

we got koka-kola veins, we don't use our brains.



ah ah oh

igår var jag hängde jag med jessica, hon käkade chips, dipp, godis, drack cola och rökte(!). jag käkade osaltade cashewnötter och drack vatten. MUMS. jag <3 detox. skönt att det är slut på onsdag i alle fall. jag och jessica sökte tjugo stycken jobb igår, utomlands, i thailand. jösses. sen somnade jag, vilket inte alls är något konstigt eftersom jag alltid somnar. inte för att mina vänner är tråkiga eller så, utan mest för att jag är trött, faktiskt. puss.

they said that I was as good as dead.


sjukt deprimerande.

jag kom på anledningen till vaför jag inte har någon pojkvän. det är de där karlarna jag hänger med, speciellt patriks, lucas och mikaels fel. så de ytters få killarna som har raggat på mig och då jag inte har nappat får helt enkelt ta upp det med de tre. tack killar för att jag kommer leva ensam resten av mitt ensamma liv och se ut såhär;


lars & li.

att raden "jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans" ur om du lämnade mig nu med larsa och miss li, fortfarande får mig att gråta. precis som på peace and love och i köket när jag hörde låten på teven. herregud vad jag hatar dig för det, jag hatar dig för varenda låt du har gjort till en gråtlåt för att de påminner om dig. fan dig.

ack så fint.


what about you, my dear?

jag är otroligt sugen på att boka en resa och boka tid på en tatueringsstudio. synd att jag bara har råd med en av sakerna. resa eller tattoo?

I'm no longer hear the music.


walpurgis

juste! i fredags var det mösspåtagning och valborg. dagen började med att hela klassen gick ner till åtellet och drack öl, sen gick vi tillbaks upp till skolan för att sätta på oss mössorna. sen begav jag mig hem till isabelle för att äta middag med henne, andreas, malin och sofia. sen gick vi vidare till trädgårn där det var rätt tråkigt faktiskt. det är aldrig kul att gå ut längre, jag vill hellre gå på hemmafester. kvällen slutade i alle fall hemma hos theo med några. sådärja. nu har jag berättat det också.


Rejv!

I lördags åkte vi Eckerölinjen för att fira Angelica som skulle fylla 20 år dagen efter. Den mesta tiden spenderades inne på toaletten där det var ett såkallat rejvparty med en massa billig champagne. Det här vill jag göra om!

 


detox

jag ska göra något som jag hör om överallt, en detox. i tio dagar utan socker, cigaretter, alkohol och en massa andra saker. jag ska helt enkelt leva på frukt och sallad. jag, sofia och andreas kör igång idag. fyfaaaan. såhär pigg är jag på en detox här just nu;


RSS 2.0