Mr. Hellström

i helgen va jag och vincent ner till malmö för att se håkan. jag fick skaka hans hand och fick en ros, kanske för att jag stod längst fram och hoppade o skrek som en fjortis? jag vet inte, men kanske. ehehe. puss.


Kommentarer
Postat av: Justina

sv: hej! åå vad roligt :D Vi är jättetaggade på detta! Vi åker ner redan den 27e och bor antagligen dom dagarna (fram tills vi flyttar in) hos två av mina kompisar som bor bara 10 minuter ifrån lägenheten i Notting hill :D Skulle vara roligt att ses över en öl eller något när vi kommer till London :D

2011-03-02 @ 19:38:46
URL: http://hausofjustice.blogg.se/
Postat av: Justina

Jag kommer nog bli nervösare när vi börjar närma oss mer, men det är skönt att vi är två som åker och att vi bor med fler personer. Så kan vi slå våra kloka huvuden ihop haha ^^ Vi åker ner utan jobb så vi ska söka när vi kommer ner. Jag har däremot destansstudier som jag kommer plugga där :)

2011-03-02 @ 19:52:27
URL: http://hausofjustice.blogg.se/
Postat av: Justina

okej! de flesta som åker till london gör ju oftast så för det är så lätt att fixa ett jobb där ju :) ja jag tror att det kommer bli hur bra som helst. Alla som bor där är ju svenskar med så allt blir ju lättare egentligen bara av den anledningen :) Så det är du och din kompis, jag och min kompis och så ska det vara ytterligare en till. Någon aning om vem det kan vara?

2011-03-02 @ 20:07:21
URL: http://hausofjustice.blogg.se/
Postat av: Justina

ja det blir skönt att ingen som bor där har bott där aslänge så den tror att den kan bossa över lägenheten typ, haha. Jag lämnar helt enkelt en bloggkommentar till dig när vi kommit till rätta i London så kan vi komma fram till en bra ölkväll ^^

2011-03-02 @ 20:18:07
URL: http://hausofjustice.blogg.se/
Postat av: Justina

perfekt :D du kan ju lägga till mig på facebook annars. Försökte lägga till dig men det fanns så himlans många med ditt namn ^^ Jag är dock den enda justina olofsson haha. Tänkte det är nog smidigast med facebook :)

2011-03-02 @ 20:24:10
URL: http://hausofjustice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0